Ny boligpavillon danner base for ambulancereddere i Snedsted

<<- tilbage til nyheder

 

Pressemeddelelse, N. T. Bolig Pavillon, 11. maj 2022

Ny boligpavillon danner base for ambulancereddere i Snedsted

 

T. Bolig Pavillon har bygget både boligpavillon og garage på Rævebakken i Snedsted, hvor ambulanceredderne fra PreMed er rykket ind. Med en specialdesignet boligpavillon fik PreMed en fleksibel løsning på udfordringen med at finde egnede lokaler til den nye ambulancestation.

Siden den 1. april har ambulancereddere fra PreMed været klar til at rykke ud fra Snedsted. Det gør de med base i den nye ambulancestation på Rævebakken ved siden af materialegården, hvor N. T. Bolig Pavillon har leveret både en boligpavillon og en ny garage til PreMeds ambulance.

– Da det stod klart, at der ikke fandtes egnede bygninger til en ambulancestation i Snedsted, måtte vi tænkte kreativt, og det gjorde vi sammen med N. T. Bolig Pavillon, som både kunne levere boligpavillonen og garagen. Det giver os stor fleksibilitet, og det har været en kæmpe fordel, at begge dele ankom færdigbygget, og hurtigt var klar, fortæller Heidi Vikke, der er kvalitets- og udviklingschef i PreMed.

 

PreMed overtog ambulancekørslen i Region Nordjylland den 31. marts 2022 kl. 00.00, og derfor var det vigtigt, at ambulancestationerne var klar til den tid. N. T. Bolig Pavillon var med på til at løse opgaven med den helt nye ambulancestation i Snedsted.

– Med vores boligpavillon fik PreMed en god løsning klar til brug, samtidig med at vi har specialdesignet pavillonen efter ambulancereddernes behov. For eksempel er de tre hvilerum gjort lidt mindre til fordel for mere plads i opholdsrummet. Garagen er også specialdesignet til deres behov, fortæller Henning Christensen fra N. T. Bolig Pavillon i Tinglev i Sønderjylland.

Løsningen med en boligpavillon er oplagt, fordi PreMed indtil videre har opgaven med ambulancekørsel i Region Nordjylland i fem år.

– En boligpavillon som vores er en mindre omkostning, end at bygge nyt fra bunden, og samtidig er den hurtigere at opføre, forklarer Henning Christensen.

 

Ambulancestationen i Snedsted er en satellitstation, der er bemandet i dagtimerne på hverdage, og PreMed har sørget for, at den nye boligpavillon er fremtidssikret, så den lever op til kravene til en døgnbemandet station, hvis det skulle komme på tale senere hen.

Boligpavillonen og garagen i Snedsted er én af de 13 ambulancestationer, som PreMed har drevet i Region Nordjylland fra den 1. april 2022.

 

Fakta om ambulancestationen

Ambulancestationen består af en boligpavillon fra N. T. Bolig Pavillon på 60 kvadratmeter. Den indeholder tre mindre hvilerum, samt køkken-alrum, toilet og bad. Ved siden af har N. T. Bolig leveret en 54 kvadratmeter garage til ambulancen. Grunden har PreMed lejet af Thisted Kommune i fem år.

Ambulanceredderne fra PreMed rykkede ind den 1. april, og ambulancestationen i Snedsted fungerer som en satellitstation, der er bemandet af to reddere på hverdage fra klokken 8 til 20.

Kontakt Henning fra N.T. Bolig Pavillon

Kontaktinformationer

Henning Christensen

Mobil 61630350

E-mail: henning@ntts.dk

Fakta om N. T. Bolig Pavillon

N. T. Bolig Pavillon bygger og leverer moderne boligpavilloner som ekstra kvadratmeter til permanent beboelse, til kontor- og fritidsboliger og en række institutioner. En pavillon er et godt alternativ til nybyggeri, hvor de positive fordelene både gælder kvadratmeterpris, opvarmning og vedligeholdelse.

N.T. Bolig Pavillon leverer skræddersyede løsninger efter behov, og pavillonen bliver leveret komplet og indflytningsklar med bad og køkken, hvis det ønskes. Læs mere på www.nt-bolig.dk.

Kontaktinformation

For yderligere information kontakt venligst Henning Christensen, salgsansvarlig hos N. T. Bolig Pavillion på telefon 61 63 03 50 eller Henning@ntts.dk. Læs mere på www.nt-bolig.dk