Firmaet bag

Vi er en sønderjysk virksomhed med passion for det gode håndværk

Hos N.T. er vi flere virksomheder under samme tag

Alle vores løsninger baseret på årelang erfaring og høj faglighed. Vi er en sønderjysk virksomhed, med passion for det gode håndværk, og når du samarbejder med os, er vores primære fokus, at du føler dig tryg og velinformeret fra start til slut.

N.T. Bolig Pavillon

 

Med afsæt i vores håndværksfaglige erfaring og passion for det gode håndværk blev den første pavillon bygget på hovedkontoret i Tinglev. Det er også herfra, vi i dag bygger, sælger og udlejer vores efterhånden brede sortiment af bolig- og kontorpavilloner, som findes i både standard og specialtilpassede udgaver.

 

Vores mål er altid at levere pavilloner af højeste kvalitet, udført i holdbare materialer og med godt håndværk, så vi er sikker på, at du gør en god investering, når du handler med os.

 

N.T. Tømrer og N.T. Murer

 

Siden 2007 har vi i N.T. gjort drømme til virkelighed med N.T. Tømrer & Snedkerforretning og N.T. Murerforretning – både sammen og hver for sig. Uanset hvilken opgave du skal have løst, kan du stole på, at vores rådgivning er funderet i samme årelange erfaring og høje faglighed.

 

Vi er stolte af vores høje faglighed, og det er med afsæt i denne, at vores faglærte og nøje udvalgte håndværkerteam udfører alle slags tømrer- og mureropgaver indenfor både det private, det offentlige og erhverv. Hos os er ingen opgave for stor eller lille.

 

N.T. Udlejning

 

I N.T. Udlejning er vi specialiseret i udlejning af containere, maskiner, diverse udstyr, trailere og vogne til både private og erhverv. Uanset om du skal i gang med et byggeprojekt, mangler genhusning efter en forsikringsskade, har behov for ekstra kvadratmeter i en periode eller noget helt fjerde, så står vi klar til at hjælpe dig.

 

Hos os har du mulighed for at leje lige netop de maskiner, vogne og udstyr, du har brug for, og du kan leje det i lige netop det tidsrum, du har behov for. Tillid og troværdighed er noget vi lægger stor vægt på, derfor er alle vores leveringer baseret på tæt dialog og samarbejde med dig.

Kontor, bolig eller sommerhus. Vi har pavilloner til alle formål
N.T. Murer - carport
N.T. Tømrer - terrasse
Pioneervogn N.T. Udlejning

Vi udfører alle slags opgaver indenfor

Tømrer

Læs mere

Udlejning

Læs mere

Pavilloner

Læs mere

Hos N.T. er ingen opgave hverken for stor eller for lille.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, og vi vægter højt, at du altid kan få fat på os – vi er kun et opkald væk.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Find vores kontaktoplysninger her.