Bolig pavillon

Bolig pavillon

Har I behov for nogle ekstra boligkvadratmeter i en periode eller permanent? Så er en moderne boligpavillon en oplagt løsning. Hos N. T. Bolig Pavillon har I mulighed for at leje eller købe moderne boligpavilloner til gode priser. Vi har mange forskellige plantegninger, der giver Jer lige netop den rumfordeling, I har behov for. Og skulle I mod forventning ikke finde den rigtige planløsning til Jeres behov, kan I hos os designe den selv.

 

Boligpavilloner kan anvendes til permanent beboelse og i nogle tilfælde også som midlertidige boliger i forbindelse med renoverings- eller byggeprojekter. Det kunne fx være et ekstra arbejdsværelse, mødelokale eller komfortabel gæstelejlighed. Se Jer omkring og lad Jer inspirere af de mange muligheder. Skulle I have spørgsmål, så kontakt os gerne.*

Kontakt Henning fra N.T. Bolig Pavillon

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Henning Christensen

Mobil 61630350

E-mail: henning@ntts.dk

Standard modeller

Kom med indenfor i en af vores specialtilpassede pavillonløsninger

 

Vi tilbyder pavillonløsninger til alle formål og behov, og vi har mange års erfaring med design af pavilloner til diverse behov, brancher og erhverv. Opfylder vores standard pavillonmodeller ikke jeres behov, finder vi sammen en skræddersyet løsning til jer, uanset om jeres behov er midlertidigt eller permanent. Tag en virtuel rundvisning i en af vores specialtilpassede pavilloner, og oplev den med egne øjne.

Fordele ved flytbare pavilloner

Beboelses – og kontorpavilloner er fleksible og kan opstilles næsten overalt.

Få leveret en komplet bolig med bad og køkken inkl. hårde hvidevarer.

Med en bolig pavillon får I et billigt alternativ sammenlignet med andre boliger. Derudover kan pavillonen flyttes og sælges igen.

Pavillonerne kan tilpasses efter behov. Vi tilbyder forskellige standard modeller, men tilpasser gerne en løsning, der matcher netop jeres behov.

Hurtig levering i hele Danmark. Vi leverer en komplet og indflytningsklar bolig på den ønskede adresse.

Vores kunder siger:

”Et rigtig godt samarbejde med N.T. Bolig Pavillon. Vi følte os trygge fra start til slut og fik den faglige rådgivning, vi havde brug for. N.T. Bolig Pavillon ser ikke begrænsninger, men muligheder. De får en varm anbefaling herfra”

– Brian Pedersen, Forstander på Asgaard.

Kontakt os

Udvalgte referencer / udførte projekter

Se alle referencer her

*eksklusiv tilslutning af El, vand og Kloak.