Kontorpavilloner

Moderne, fleksible og indbydende arbejdsrammer i hverdagen.

Kontorpavilloner – vi tilbyder både standard- og specialtilpassede pavillonløsninger. 

Er I vækstet ud af jeres kontorlokaler?

 

Så er en eller flere kontorpavilloner en oplagt mulighed for jer.

 

Hos N.T. Bolig Pavillon designer, bygger og leverer vi både standard- og specieltilpassede kontorpavilloner med forskellige planløsninger, der giver jer mulighed for at få skabt lige netop de kontorlokaler, I har behov for. Og skulle I ikke finde en standardløsning her på siden, som kan opfylde jeres behov for plads, så har I mulighed for at designe jeres helt egen kontorpavillon. 

For mange virksomheder er en kontorpavillon en omkostningseffektiv løsning sammenlignet med traditionelt byggeri, og I får en høj grad af fleksibilitet hvad angår kvadratmeterantal, ruminddeling, materialevalg, levering m.m. Skulle jeres behov for plads ændre sig i fremtiden, kan I til hver en tid tilføje eller fjerne et pavillonmodul uden store udfordringer.

 

Lej eller køb en kontorpavillon

 

Om I ønsker at leje eller købe er helt op jer. I har således mulighed for at skabe lige netop den løsning, der passer til jeres behov, uanset om behovet er midlertidigt eller permanent. Vores kontorpavillonmoduler til store og små virksomheder er et økonomisk fornuftigt og tidsbesparende alternativ til nybyg – uanset om I ønsker en midlertidig eller permanent løsning. Pavillonmoduler er også en fleksibel løsning, som gør det muligt for jer at tilføje eller fjerne moduler, hvis jeres behov for plads skulle ændre sig i fremtiden.

 

Eksperter i design af kontorpavilloner

 

Vores pavillonløsninger til virksomheder er baseret på årelang erfaring og høj faglighed. Vi ved, det er vigtigt, at vi tager os tid til at lytte til jeres behov, inden vi går i gang med at designe jeres pavillonløsning, så den færdige kontorpavillon kan danne indbydende og inspirerende arbejdsrammer i hverdagen for jeres medarbejdere.

 

Vi tør faktisk godt kalde os selv eksperter inden for kontor- og boligpavilloner, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om, hvordan vores pavillonløsninger kan skræddersys til netop jeres behov for kontorplads. Fra første møde til levering er vores primære fokus, at I føler jer trygge og velinformerede. Vi vægter højt, at I altid kan få fat på os, og vi er altid kun et opkald væk.

Kontakt Henning fra N.T. Bolig Pavillon

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud.

Henning Christensen

Mobil 61630350

E-mail: henning@ntts.dk

Download pdf

Standard pavillonmodeller

Her finder du vores standard kontorpavilloner. Klik på plantegningen nedenfor og læs mere om de enkelte modeller, se plantegning med ruminddeling og find billeder af indretning. Du kan også downloade vores pdf og læse mere.

Oplev vores kontorpavilloner med egne øjne

Hvordan ser en kontorpavillon egentlig ud indeni? Få en virtuel rundvisning i videoen nedenfor, og oplev med egne øjne de mange muligheder vores kontorpavilloner har at byde på. De er større end du tror!

Fordele ved flytbare Pavilloner

Bolig- og kontorpavilloner er fleksible, og de kan opstilles næsten overalt. Derudover kan pavillonen flyttes eller sælges igen.

Du får leveret en komplet og indflytningsklar bolig, som kan tages i brug med det samme.

En kontor- eller boligpavillon er et billigt alternativ sammenlignet med andre traditionelle boligtyper.

Pavilloner kan tilpasses til dit behov. Skulle dit behov ændre sig, kan der altid tilføjes eller fjernes pavillonmoduler.

Få leveret en komplet og indflytningsklar bolig- eller kontorpavillon til din adresse indenfor blot få uger.

Vores kunder siger:

 

”Pavillonen er en stor opgradering fra vores tidligere faciliteter. Her er et godt lysindfald og god akustik. Og så er den hæftet sammen med den eksisterende bygning, så vi er tæt forbundet med vores kollegaer, der dagligt kommer i chaufførstuen. Det betyder meget for os og vores arbejdsglæde.”

 

– Lis og Ulla, medarbejdere hos Umove

Læs hele casen her

Udvalgte referencer