Kontor pavillon

Har I brug for en individuel løsning, tager vi gerne en uforpligtende snak.

Kontor pavillon

Har Jeres virksomhed behov for ekstra kontorplads, så er en kontorpavillon en oplagt mulighed. Hos N.T. Bolig Pavillon har vi kontorpavilloner med forskellige planløsninger, der giver jer mulighed for at få skabt lige netop den kontorplads, I har behov for. Og skulle I ikke finde den helt rigtige løsning her på siden, så har I mulighed for at designe jeres egen kontorpavillon.

 

Om I ønsker at leje eller købe er helt op jer. I har således mulighed for at skabe lige netop den løsning, der passer til jeres behov, uanset om behovet er midlertidigt eller permanent. Hos N. T. Bolig er vi eksperter inden for bolig- og kontorpavilloner, og vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vores løsninger kan skræddersys til netop jeres behov. Fra første møde til levering, er vores primære fokus at I føler Jer trygge og velinformerede. Vi vægter højt, at I altid kan få fat på os, og vi er altid kun et opkald væk.*

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Henning Christensen

Mobil 61630350

E-mail: henning@ntts.dk

Fordele ved flytbare Pavilloner

Beboelses – og kontorpavilloner er fleksible og kan opstilles næsten overalt.

Få leveret en komplet bolig med bad og køkken inkl. hårde hvidevarer.

Med en bolig pavillon får I et billigt alternativ sammenlignet med andre boliger. Derudover kan pavillonen flyttes og sælges igen.

Pavillonerne kan tilpasses efter behov. Vi tilbyder forskellige standard modeller, men tilpasser gerne en løsning, der matcher netop jeres behov.

Hurtig levering i hele Danmark. Vi leverer en komplet og indflytningsklar bolig på den ønskede adresse.

Vores kunder siger:

”Opstartsfasen var fremragende. De er altid nemme at komme i kontakt med, og reagerer lynhurtigt på vores henvendelser. Vores samarbejde var ikke til at sætte en finger på.”

– Peter Maarup, Ledende Pedel på Faarevejle Efterskole

Kontakt os
Faarevejle efterskole, beboelsespavilloner

Udvalgte referencer / udførte projekter

Se alle referencer her

*eksklusiv tilslutning af El, vand og Kloak.