Design din egen pavillon

Design din egen pavillon

Har du brug for en pavillon løsning, som ikke findes blandt vores modeller? Skab en unik pavillonløsning, der matcher præcis dine behov. Hos os har du mulighed for at skræddersy din pavillon, uanset om den skal fungere som bolig, kontor eller til andre formål. Vi har mange års erfaring i at omsætte dine ideer til virkelighed og skabe en pavillon, der er skræddersyet til dine ønsker og krav. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan udforske dine visioner og skabe den perfekte pavillon til din virksomhed eller private brug. Kontakt os og fortæl om dine ideer omkring en individuel pavillonløsning – hvad end pavillonen skal benyttes til bolig, kontor eller andet.

 

Ring eller send en mail med din forespørgsel, eller send en besked via vores kontaktformular.

  Kontakt Henning fra N.T. Bolig Pavillon

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Henning Christensen

  Mobil 61630350

  E-mail: henning@ntts.dk

  Kom med indenfor i en af vores specialtilpassede pavillonløsninger

   

  Vi tilbyder pavillonløsninger til alle formål og behov, og vi har mange års erfaring med design af pavilloner til diverse behov, brancher og erhverv. Opfylder vores standard pavillonmodeller ikke jeres behov, finder vi sammen en skræddersyet løsning til jer, uanset om jeres behov er midlertidigt eller permanent. Tag en virtuel rundvisning i en af vores specialtilpassede pavilloner, og oplev den med egne øjne.

  Fordele ved flytbare pavilloner

  Beboelses – og kontorpavilloner er fleksible og kan opstilles næsten overalt.

  Få leveret en komplet bolig med bad og køkken inkl. hårde hvidevarer.

  Med en bolig pavillon får I et billigt alternativ sammenlignet med andre boliger. Derudover kan pavillonen flyttes og sælges igen.

  Pavillonerne kan tilpasses efter behov. Vi tilbyder forskellige standard modeller, men tilpasser gerne en løsning, der matcher netop jeres behov.

  Hurtig levering i hele Danmark. Vi leverer en komplet og indflytningsklar bolig på den ønskede adresse.

  Udvalgte referencer / udførte projekter