En hyggelig sommerhuspavillon i Aabenraa

Et pusterum fra hverdagen

 

Sommerhuset er for mange et fristed, hvor de kan trække stikket og få en pause fra hverdagens rutiner og forpligtelser. Det er det oplagte sted at slappe af, nyde fritiden og holde ferie med familie og venner. På de varme sommerdage kan man nærmest ikke andet end at drømme om sit eget sommerhus, hvor de solrige dage og lune sommeraftenener kan nydes.

 

Sommerhuset her er placeret i Aabenraa, og det er bygget i vores pavillonmoduler. Pavillonen har et samlet areal på 47 kvadratmeter fordelt på et lyst køkken med sammenhæng til stuen, et hyggeligt soveværelse, et gæsteværelse, et mindre gangareal samt et badeværelse med toilet og brus.

 

En sommerhuspavillon i træ

 

Bygherre på sommerhuset havde selv ideer til valg af materialer, som vi har inddraget i design- og byggeprocessen. Sommerhusets indvendige vægge og lofter har vi udført i hvidmalede rustikbrædder, hvilket giver en hyggelig og autentisk stemning i sommerhuset.

 

Den udvendige beklædning har vi udført i vandretliggende træbeklædning af thermowood, ligesom både døre og vinduer er i træ. Pavillonens tag er udført med tagpap, og den omkringliggende terrasse har vi lagt med brunimprægnerede terrassebrædder.

 

Et tæt samarbejde er vejen frem

 

Når vi designer og bygger sommerhuspavilloner, sørger vi altid for at samarbejde med kunden igennem hele processen. Det gør vi, så kunden føler sig tryg og velinformeret, og for at sikre os, at den færdige pavillon opfylder alle deres ønsker og drømme for et sommerhus.

 

Derfor har vi undervejs i design- og byggeprocessen løbende holdt statusmøder med kunden, hvor de er blevet opdateret på processen, og hvor vi sammen har foretaget justeringer.

 

 

Information om sommerhuspavilloner

 

Vores sommerhuspavilloner er en langtidsholdbar løsning, bygget i moderne kvalitetsmaterialer og designet efter tidens standarder for energieffektivitet – samtidig har vi skruet op for komforten og det flotte design. Pavilloner kan opsættes næsten overalt, og det er samtid en fleksibel løsning, så I hurtigt kan komme til at nyde sommerhuslivet, lige det sted I ønsker.

Kontakt Henning fra N.T. Bolig Pavillon

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Henning Christensen

Mobil 61630350

E-mail: henning@ntts.dk

Billeder af pavillonen:

Se et udvalg af vores referencer her

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud