En boligpavillon til den selvejende institution Røllum Gl. Skole

En boligpavillon til den selvejende institution Røllum Gl. Skole

 

Hos den selvejende institution Røllum Gl. Skole var skolens gamle bygninger så nedslidte, at det var på tide med noget fornyelse. De havde derfor behov for at finde en midlertidig og prisvenlig boligløsning til institutionens beboere.

 

En specialtilpasset boligpavillon

Løsningen blev en standard boligpavillon fra N.T. Bolig Pavillon med enkelte specialtilpasninger. I tæt samarbejde med skolen udarbejdede vi en pavillonløsning, der kunne dække behovet for ekstra kvadratmeter og samtidig opfylde deres specielle krav og ønsker.

 

Vi lagde stor vægt på en åben dialog og opfølgning med skolen igennem hele processen, da skolen valgte selv at stå for at støbe soklen, pavillonen skulle stå på. Det tætte samarbejde var et vigtigt element i opgaven, så vi var sikre på, at det hele til sidst gik op i en højere enhed og alle skolens ønsker blev opfyldt til fulde.

“N.T. er et stabilt og rart firma at arbejde sammen med. Vi havde et godt samarbejde og kommunikationen blev holdt i en god tone og var meget tilfredsstillende igennem hele processen.” – Hans Peter Jessen, Daglig leder på Røllum Gl. Skole

 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Henning Christensen

Mobil 61630350

E-mail: henning@ntts.dk

Billeder af pavillonen:

Kontakt os og få et tilbud

    Se flere af vores referencer